Göçerler, Karacadağda buluştu

Göçerler, Karacadağda buluştu


ŞANLIURFA (A.A) - Güneydoğum Derneğince Siverek ilçesindeki Karacadağ Kayak Merkezinde düzenlenen etkinlikte, bölgede yaşayan göçerler bir araya geldi.
     Güneydoğum Derneği Başkanı Duygu Sucuka, Karacadağ Kayak Merkezinin bulunduğu alana kurulan kıl çadırda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, amaçlarının bir araya geldikleri göçerlerle kaynaşarak, eğlenmek olduğunu belirtti.
     Göçerlerin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin daha önce bir dosya hazırlayarak ilgili bakanlıklara gönderdiklerini ifade eden Sucuka, söz konusu sorunların bir an önce giderilmesini istedi.
     Toplantıya katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar da göçerlerin daha önce gündeme gelen yol sorunlarının çözüldüğünü diğer problemlerinin ise giderilmeye çalışıldığını dile getirdi.
     Konuşmaların ardından katılımcılar, çocuklara oyuncak dağıttı, programa davet edilen diş doktoru Fulya Sağlık da göçerleri diş taramasından geçirdi.
     Bu arada etkinlikte yapılması programlanan, kaval çalma, koyun sağma ve yemek yapma yarışmaları ise şiddetli yağmur nedeniyle iptal edildi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Göçerler, Karacadağda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER