Gölbaşında Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı

Gölbaşında Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı


ANKARA (A.A) - Gölbaşında, Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi.
     Gölbaşı Kaymakamlığı önünde başlayan programda, ellerinde Türk bayrakları bulunan okul öncesi öğrenciler, Mvlana Parkındaki şenlik alanına şarkılar söyleyerek geldiler.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen şenlikte, Türkay Sanat Merkezi de animasyon grupları ile yer aldı.
     Şenliğe, Kaymakam Raşit Zengin, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Mehmet Kuşça, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Halk eğitim Merkez Müdürü Oğuz Yücel, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Okul Öncesi Eğitim Şenliği programında açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Özüdoğru, okul öncesi eğitimin farkındalığını oluşturmak ve okul öncesindeki okullaşma oranını artırmak amacıyla bu şenliklerin düzenlediğini belirterek, okullaşma oranlarının her yıl artarak devam etmesini hedeflediklerini kaydetti.
     Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de konuşmasında, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, okul öncesi eğitimin önemine değinerek, Bizler hep genç nüfusumuzla övünüyoruz. Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek devlet olarak o kadar güçlü oluruz. Her şeyin başı eğitim. Eğitimin başında da okul öncesi eğitimin çok büyük önemi var. Bizler, velilerimiz de bu farkındalığı oluşturmak adına bu şenliklerimizi düzenliyoruz. Çocuklarımızın ana sınıfına gitmesi için velilerimizi teşvik ediyoruz dedi.
     (BT-BİL)
<< Önceki Haber Gölbaşında Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER