Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, esnaf ile

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, esnaf ile buluştu


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki esnaflar ile biraraya geldi.
     Gölbaşı Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Odabaşı, eczacılar ve berberlerle buluşmasının ardından elektronik, beyaz eşya, perde-çeyiz ve mobilya sektöründe hizmet veren esnaflarla sabah kahvaltısında buluştu.
     Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Odabaşı, esnafın sorunlarını dinledi.
     Odabaşı, yaptığı konuşmada Gölbaşı esnafının daha fazla gelişmesi ve iş yapması için gerekli tüm hassasiyeti göstermeye devam edeceklerini söyledi. Odabaşı, nüfusu hızla artan ilçenin hızla büyüdüğünü belirterek, ilçede işletme açacak esnafa her türlü yardımı gösterdiklerini dile getirdi.
     Gölbaşı esnafı da kahvaltıda Başkan Odabaşına sorunlarını aktardı.
     İlçeyi ikiye bölen Konya yoluna çözüm bulunmasını beklediğini söyleyen Gölbaşılı esnaflar, yapılması planlanan viyadüğe karşı çıktıklarını açıkladılar.
     Esnaflar, viyadüğün, ilçenin iki yakasını bir araya getirmeyeceğini, aksine tamamen böleceğini belirterek, Belediye Başkanı Yakup Odabaşından destek istedi.
     Başkan Odabaşı da vatandaşın istediği doğrultusunda Gölbaşına en uygun, en yakışanın yapılması için sonuna kadar mücadele vereceklerine dikkati çekerek, Eğer vatandaşımız bir şeye karşıysa onu değerlendiririz ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, esnaf ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER