Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı:

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: -Gölbaşı, hızla gelişim gösteren, geliştikçe, doğal güzellikleri, endemik değerleri, yöresel ürünleri daha fazla tanınıp hafızalara kazınan, gerek eğitim alanında, gerekse turizm alanında bir marka


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı, hızla gelişim gösteren, geliştikçe, doğal güzellikleri, endemik değerleri, yöresel ürünleri daha fazla tanınıp hafızalara kazınan, gerek eğitim alanında, gerekse turizm alanında bir marka kent olan kıymetli bir ilçemizdir dedi.
     Başkan Odabaşı, Ankara İl Genel Meclisinde ilçe hakkında bir sunum yaptı.
     Gölbaşının hızla gelişim gösteren, geliştikçe, doğal güzellikleri, endemik değerleri, yöresel ürünleri daha fazla tanınıp hafızalara kazınan, gerek eğitim alanında, gerekse turizm alanında bir marka kent olan kıymetli bir ilçe olduğuna işaret eden Yakup Odabaşı, ilçenin Başkentin güneyinde saklı kalan bir cennet olduğunu söyledi.
     Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, değerlerimizi, doğru bir şekilde tanıtabilmek, ilçeyi kalkındırabilmek adına birçok çalışmaya imza attık diye konuştu.
     Son yıllarda atılan dev adımlarla Gölbaşının Ankaranın parlayan yıldızı haline geldiğini söyleyen Başkan Odabaşı, yaptığı sunumda özetle şunları söyledi:
     Hızla büyüyen bir Gölbaşında yaşıyoruz. Gelinen noktada nüfusu hızla arttıkça, ihtiyaçları da aynı hızla büyüyen bir Gölbaşı var artık. Bu nedenle hızla büyüyen ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte araç parkımızı genişlettik. Park ve bahçe düzenlemelerine özen göstererek, Başkentin oksijen deposu olmaya devam ettik. 3 yılda 33 bin fidana can suyu vererek daha yeşil bir Gölbaşı emelimizi hayata geçirecek adımlar attık. Çok geniş bir mücavir alana sahip olan Gölbaşını temizlikte de örnek şehir yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik.
     Bizler, bu kentin idarecileri olarak, bu sorumluluğun gönüllü yüklenicileri olarak, geçmişten aldığımız birikimi, eserlerimiz ve hizmetlerimizle, daha iyi, daha güzel, daha ferah, daha kaliteli hale getirebilmek için azimle gayret ediyor, hız kesmeden çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimize, mutlu ve müreffeh bir Gölbaşı armağan etmeye çalışıyoruz.
     Konuşmasının sonunda Ankara İl Genel Meclisi üyeleri Başkan Odabaşını tebrik etti.
     Bu arada Başkan Odabaşı, Ankara İl Genel Meclisi üyelerini 22 Haziranda başlayacak ve üç gün devam edecek Gölbaşı Göller, Andezit Taşı ve Sevgi Çiçeği Şenliğinde buluşmaya davet etti.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER