Gölbaşı Belediyesinden park ve

Gölbaşı Belediyesinden park ve bahçe çalışması


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park ve bahçeler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
     Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada Malatya ve Adıyaman tarafındaki refüjlerin yabani otları temizlenip, toprak tesviyesi yapıldıktan sonra damlama sulama sistemi ile döşeme çalışmalarıyla, çiçek dikimi yapılacağı ve mozaik taşları ile süsleme yapılacağı bildirildi.
     Açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Mimar Sinan Parkında sulama sistemi bitmiş olup, çiçek dikimine ve çim ekimine başlanacak olup, parkımız en kısa sürede hizmete açılacaktır. İlçemiz parklarını şehir sularıyla sulamamak için; Mimar Sinan Parkı, Fatih Mahallesine yeni yapacağımız park ve Yavuz Selim Parkı olmak üzere toplam 3 sondaj çalışması yapılmıştır. Aynı zamanda Fatih Mahallesine ve stadyumun yanına yapacağımız parklarında projeleri bitme aşamasında olup yapımına 1 hafta içinde başlanacaktır.
     Üniversitenin önünden geçen Kırkbayır Deresinin çiçeklik kısımlarına da toprak serimi yapılmakta olup, çiçek dikimi yapılacaktır. Aynı zamanda parklarımızda kırılan kamelya, çöp kovası, aydınlatma armatürlerinin tamiri de yapılmaktadır. Refüjde ot temizleme, çiçek dikimi çalışmaları devam etmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın parklarımızı ve çevremizi koruma ve temiz tutma da daha duyarlı olmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediyesinden park ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER