Gölbaşı esnafı viyadüğe karşı

Gölbaşı esnafı viyadüğe karşı


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçede pastahane, kafe ve restorant gibi gıda sektöründe hizmet veren esnaf ile buluştu.
     Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde esnaflarla kahvaltılı yapılan toplantıda esnafın ve ilçenin sorunları gündeme geldi. Esnaflar ile yapılan toplantıda, gündem viyadük tartışması oldu.
     Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölbaşı merkezde yapılması gündeme gelen, Viyadüğe karşı olduklarını belirten esnaflar, Konya yolu tıraşlandıktan sonra trafik ışıkları sayısı arttırılarak çözüm bulunması gerektiği görüşünü ifade ettiler.
     Esnaflar, viyadük yapıldığı takdirde ilçeye hiçbir aracın uğramayacağını ve esnafın iş yapamayacağını belirtirlerken, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da kendisinin de esnaf olduğuna dikkati çekti.
     Odabaşı, Esnaf olmanın yükünü ve sorumluluğunu iyi bilirim. Esnafımızın sorunlarını dinlemek onlara yardım etmek benim en büyük görevimdir dedi.
     Başkan Odabaşı, kahvaltıda Gölbaşına 3 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri anlatarak, yeni projeler ile Gölbaşının hızla değişeceğini ve bu sayede de esnaflara büyük katkı sağlayacağını belirtti.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Gölbaşı esnafı viyadüğe karşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER