Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Çok önemsediğimiz Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde Gölcükü şifa kenti yapacak


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Ilıcı Termal Turizm Tesisinin tamamlandıktan sonra Gölcükü şifa kenti yapacağını bildirdi.
     Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisinin inşaat çalışmalarını incelerken yaptığı açıklamada, Gölcük Belediyesi olarak Gölcükün ve Gölcük halkının menfaatleri doğrultusunda tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, en doğru şekilde yeni projeler üretip, yeni kazanımlar sağlamaya devam ettiklerini söyledi.
     Ellibeş, Gölcükün her yönüyle marka kent olması yolunda başarıyla ilerlediklerini dile getirerek, 200 yıldan itibaren yüzyıllar boyu boşa akan bir tarihi değer olan Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisine sahip çıkarak bölgemize, Kocaelimize ve ülkemize hem ticari açıdan hem de iş istihdamı ve yeni iş kollarının oluşturulmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak bir projeye imza atıyoruz. Bu proje Gölcükün ekonomisine can katacak, tanıtımına yardımcı olarak marka kent olma yolunda önemli bir tanıtım olacaktır dedi.
     Tarihi projeyi kendi imkanlarını değerlendirerek yapıyor olmalarının heyecanlarını arttırdığını ve gururlandırdığını vurgulayan Ellibeş, Çok önemsediğimiz Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde Gölcükü şifa kenti yapacak. Bu sayede tesisimiz ülke genelinden hatta yurt dışından ilgi görecek diye konuştu.
     Milletvekili Aygün ise Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisinin her yönüyle Gölcüke artı değer kazandıracak bir proje olduğuna dikkati çekerek, tesisler tamamlandığında ülkeye ve Gölcüke ekonomik kazançlar sağlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER