Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: Bizler kültürel mirasımıza her zaman olduğu gibi değer vereceğiz ve kazanımları gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecektir


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizler kültürel mirasımıza her zaman olduğu gibi değer vereceğiz ve kazanımları gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecektir dedi.
     Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve yönetimini Gölcük Kadırga Tesislerinde ağırladı.
     Burada açıklama yapan Ellibeş, birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin geleceği için projeler gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, İlçemize çakılan her çividen herkesin haberi olması gerekir dedi.
     Ilıca Termal tesislerinin inşaatının bitme aşamasına geldiğini dile getiren Ellibeş, Tarihten gelen mirasımız olan Ilıca Termalin şifalı suyu, boşa akıp gidiyordu. Kültür mirasımızı değerlendirerek proje ile hayata geçirdik. Bizler kültürel mirasımıza her zaman olduğu gibi değer vereceğiz ve kazanımları gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecektir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Fahri Haner
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER