Gölcük Belediyesinden kısa kısa

Gölcük Belediyesinden kısa kısa -Esnaflardan Gölcük Belediye Başkanı Ellibeşe ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Esnaflar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Ellibeş, sıkıntı ve sorunların çözümünde her zaman esnafların yanında olduklarını belirterek, çarşı merkezi olarak belirlenen ticari alanın kendi içinde mutlaka yönetim oluşturması gerektiğini söyledi.
     Ellibeş, esnafın yönetim oluşturma konusuna çözüm getirdiği takdirde sıkıntı ve sorunların zaman içinde çözüleceğini anlatarak, Bu şekilde hareket etmenin farklı sorunların çözümünde ortak hareket edilmesini sağlayacak ve çok sesliliği ortadan kaldırarak, zamanın en güzel şekilde değerlendirilmesini, zaman kaybının yaşanmamasını sağlayacaktır diye konuştu.
     Esnaflar adına konuşan Mustafa Tafralı ise Adnan Menderes İş Merkezinin bodrum katında faaliyet gösteren balıkçılara ait araçların uzun süreli park yapmaları nedeniyle iş yerlerinin önünün kapandığını ve vatandaşların geçişlerinde zorluk yaşandığını ifade etti.
    
     -Gölcük Belediye Meclisi kasım ayı toplantısı-
    
     Gölcük Belediye Meclisi kasım ayı toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı.
     Toplantıda tek maddelik gündemde, Eski Halıdere Belediyesi hizmet binasının Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi görüşüldü.
     Ellibeş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığınca görevlendirilen yetkililerin Halıderede yaptıkları tespit ve inceleme sonucunda eski Halıdere Belediyesi hizmet binasının üçüncü ve dördüncü katlarını Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi adıyla ortaöğretim okulu olarak değerlendirilmesini ve 15 yıllığına kendilerine ücretsiz tahsis edilmesini talep ettiklerini söyledi.
     Ellibeşin konuşmasının ardından, binanın Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesine oybirliği ile karar verildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gölcük Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER