Gölede altyapı çalışması

Gölede altyapı çalışması


ARDAHAN (A.A) - Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, yoğun bir çalışma sonunda kentte altyapı çalışmalarını tamamlandıklarını söyledi.
     Muratoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gölede başta kanalizasyon ve şebeke suyu olmak üzere genel itibarıyla altyapıyı sorunsuz hale getirdiklerini belirterek, bundan sonra üstyapıya yatırım yapacaklarını ifade etti.
     Altyapı konusunda sorunun çözüldüğünü anlatan Muratoğlu, Şu an altyapıyla ilgili özellikle kanalizasyon ve şebeke suyundan dolayı en küçük bir eksiğimiz ve sorumuz yok. Yolları yine aynı şekilde sorunsuz hale getirdik. Yazın kilit parke çalışması yapılacak sadece 20 bin metrekare yolumuz kaldı. Bunun dışında bir eksiğimiz yok diye konuştu.
     Kenti altyapıda olduğu gibi üstyapıda da hak ettiği noktaya taşımak istediklerini vurgulayan Muratoğlu, Göle 86 yıllık bir ilçedir. İlk kez altyapıda sorunsuz hale geldi ifadelerini kullandı.
     Muratoğlu, yapılan her hizmetin vatandaşın çıkarı doğrultusunda yapıldığı için altyapıda başarıya ulaştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Gölede altyapı çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER