Golf aracı mezarlık içi taşıma aracı

Golf aracı mezarlık içi taşıma aracı oldu


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince alınan 2 golf aracı Kurban Bayramı süresince engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların, yakınlarının mezarlarına kolayca ulaşabilmesi için Mezarlık Müdürlüğüne tahsis edildi.
     Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kamil Yiğenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın talimatıyla satın alınan 5 yolcu kapasiteli 2 golf aracının, mezarlık içerisinde taşıma yapacağını kaydetti.
     İlk etapta alınan 2 aracın Arife günü ve Kurban Bayramı süresince Asri Mezarlığında hizmet vereceğini anlatan Yiğenoğlu, Deneyimli şoförlerin kullanacağı araçlar sayesinde özellikle engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarımız, yakınlarının mezarlarına kolayca ulaşabilecekler. Önümüzdeki dönemlerde yeni araçlar satın alarak diğer mezarlıklarımızda da aynı hizmeti vereceğiz dedi.
     Arife günü öncesi Asri Mezarlığında hizmete giren mezarlık içi taşıma aracıyla yakınlarının mezarlarına ulaşan vatandaşlar, uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek, Çok güzel bir hizmet. Belediye Başkanımız Zihni Aldırmazdan Allah razı olsun dediler.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Golf aracı mezarlık içi taşıma aracı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER