Gölpazarında eğitim ve öğretim başladı

Gölpazarında eğitim ve öğretim başladı


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi.
     Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Gazimihal İlköğretim Okulunda devam etti. Okul Müdürü Nemci Bağ, Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yazıcı, okul müdürleri ve velilerin katıldığı törende yaptığı konuşmada, okulların eğitim ve öğretime hazır olduğunu ve hiçbir eksiğinin bulunmadığını belirtti.
     Eğitimin en önemli unsurunun öğretmenler olduğunu ifade eden Bağ, şöyle konuştu:
     Okulu en iyi araç ve gereçlerle de donatsanız, en iyi teknolojiden de yararlansanız eğer öğretmen kadronuz bu işe sevgi ve emeğini vermezse başarılı olmak mümkün değildir. Sizlere emanet ettiğimiz yavrularımızı, araştıran ve sorgulayan kendi kendine karar verebilen sorumluluk sahibi, gelişen teknolojiden yararlanabilen, çözüm üreten, çevreye ve değerlerimize sahip çıkan, kendi ailesini, vatanını ve milletini seven, üretken, çalışkan yurttaş olarak yetiştireceğinize güvenimiz tamdır.
     Gazimihal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunmasının ardından 8. sınıf öğrencileri 1. sınıf öğrencilerin ellerinden tutarak sınıflarına kadar götürdü. İlçede bin 290 ilk, orta ve lise öğrencisinin eğitim ve öğretime başladığı bildirildi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gölpazarında eğitim ve öğretim başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER