Gölpazarı Belediyesi halı saha ve sosyal

Gölpazarı Belediyesi halı saha ve sosyal tesis açılışı


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı Belediyesi tarafından yapılan halı saha ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle açıldı.
     Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı açılış konuşmasında, ilçede uzun süredir harabe halinde olan bir yeri vatandaşların hizmetine açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Tesis hakkında bilgi veren Kazıcı, Bu kafeterya ve halı saha bölümün işletmeye alıyoruz. Bunun devamında tesisimizin yanındaki bölümde de yine yürüyüş alanları, kamelyalar, çocuk parkı ve ortada bir yazlık düğün salonu gibi de kullanabileceğimiz bir mekan oluşturup burayı işlevsel bir yer haline getireceğiz dedi.
     Yapılan her hizmetin vatandaşın parasıyla yapıldığını dile getiren Kazıcı, şöyle devam etti:
     Yönetime geldiğimizden bu yana bizlere emanet edilen parayı en verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ben bir elektrik direğinin lambasının kırıldığını gördüğümde çok üzülüyorum. Çünkü bu paraları çok zor toparlıyoruz. İnsanlarımızda böyle düşünürse, kendi tesislerine sahip çıkarlarsa, belediyemiz bunlar gibi onlarca tesisi bu ilçeye kazandıracaktır.
     Açılış törenine, Kaymakam Ömer Şahin, Cumhuriyet Savcıları Fatih Ekinci ve İlyas Erdoğan, Hakim İsmail Cerrahoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yazıcı, CHP İl Başkanı Avukat Çağatay Karaahmet, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gölpazarı Belediyesi halı saha ve sosyal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER