Gölpazarı Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu

Gölpazarı Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı Halk Eğitim Merkezince 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında kursiyerler tarafından hazırlanan sergi açıldı.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, Taşhanda düzenlenen sergi açılışında yaptığı konuşmada, milli eğitim faaliyetleri içerisinde merkezlerinin öneminin büyük olduğunu bulunduğunu belirterek, toplumda okur-yazar oranın ve eğitim seviyesinin artırılması, el becerilerinin geliştirilerek aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunması ve unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını gün yüzüne çıkarılmasını hedeflediklerini kaydetti.
     Merkezleri çağın ihtiyaçlarına cevap veren mesleki eğitim merkezleri haline geldiğini ifade eden Yıldız, Hedefimiz her eve ulaşarak kurumumuzu tanıtmak ve en az bir kursumuza katılımı sağlayıp kişiye beceri kazandırmak ve gelişimine yardımcı olmaktır. Halk Eğitim Merkezi olarak 83 değişik kurs açtık. Kurslara 740 bayan 743 erkek olmak üzere toplam bin 483 kursiyer katıldı dedi.
     Konuşmanın ardından Kaymakam Ömer Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yazıcı, Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Akpınar, okul müdürleri ve beraberindekiler, kursiyerler tarafından açılan sergiyi gezdi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Gölpazarı Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER