Görele Belediye Başkanı Melikoğlu:

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: -Cumhuriyet, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip olan Türk milletinin bağımsızlığının simgesi olmuştur


GİRESUN (A.A) - Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Cumhuriyetin, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip olan Türk milletinin bağımsızlığının simgesi olduğunu bildirdi.
     Melikoğlu, Cumhuriyetin 89. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı bayram mesajında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını sevinçle karşıladıklarını belirtti.
     Kurtuluş Savaşına önderlik eden büyük komutan Mustafa Kemal Atatürkün, ülkenin kaderini değiştirerek, Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attığını hatırlatan Melikoğlu, şunları kaydetti:
     Türk milleti de Cumhuriyet ile varlığı ve iradesiyle devletin yegane sahibi haline gelmiştir. Cumhuriyet, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip Türk milletinin bağımsızlığının simgesi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, saygılar sunuyorum
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER