Görünmez kaza görüntüye takıldı

Görünmez kaza görüntüye takıldı -Ispartada kovalamaca oynayan bir kişinin başka bir yaya ile kafa kafaya çarpışması MOBESE kameralarınca kaydedildi (Görüntülü)


ISPARTA (A.A) - Ispartada kovalamaca oynayan kişilerden birisi, koşarken bir yandan arkasına bakmak isteyince, kaldırımda yürüyen bir başka yayayla kafa kafaya çarpıştı. Araçların trafik kazalarını aratmayan görünmez kaza, MOBESE kameralarınca da saniye saniye kaydedildi.
     Ispartada Kutlubey Mahallesinde trafiğe kapalı Cengiz Topel Caddesindeki MOBESE kamerasına takılan bir görüntü, görünmez kazaların sadece araçlar arasında değil, yayalar arasında da yaşanabileceğini gösterdi.
     Kamera kayıtlarına göre iki arkadaş, akşam saatlerinde çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden kovalamaca oynamaya başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sırasında kişilerden biri, koşarken bir yandan arkasına bakmak isteyince, kaldırımda yürüyen başka bir yayayla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın hızıyla her iki taraf da bir süre başını tuttu.
    
     -İşitme engelli vatandaşın 3G rahatlığı-
    
     MOBESE kamerasının Hükümet Caddesinde kaydettiği bir başka görüntüde ise işitme engelli bir kişinin cep telefonunun 3G özelliğinden faydalanarak, görüntülü olarak konuşması yer aldı. Görüntülü telefonuyla aradığı kişiyle işaret dili kullanarak konuşan kişi, görüşmesinin bitmesinin ardından PTT binasına girdi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Görünmez kaza görüntüye takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER