GTB Yönetim Kurulu Başkanı Çelik:

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Çelik: -Fuarların üreticileriyle muhtemel alıcıların bir araya geldikleri çok faydalı ticaret ortamları olduğunu düşünüyorum


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik, fuarların üreticileriyle muhtemel alıcıların bir araya geldikleri çok faydalı ticaret ortamı olduğunu söyledi.
     Çelik, Asya Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Güleri kabulünde, fuarların ürün tanıtımı ve satışı bakımından son derece önemli etkinlikler olduğuna dikkati çekti. Üyelerinin fuara etkin bir şekilde katılımı konusunda çaba gösterdiklerini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:
     Günümüzde sadece üretmek yetmiyor. Ürettiğiniz ürünleri satabilmek gerek. Bunun için alıcılara ulaşmak zorundasınız. Fuarların üreticileriyle muhtemel alıcıların bir araya geldikleri çok faydalı ticaret ortamları olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle üretimlerini artırmak, ellerindeki mevcut potansiyeli değerlendirmek isteyen üyelerimizi 19. İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına katılmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki bu fuara üyelerimizin katılımları, 2011 yılı ekim ayında ağır bir deprem felaketi yaşayan Van ekonomisine Gaziantepten katkı niteliğinde bir köprü oluşturması bakımından son derece anlamlı ve önemli olacaktır.
     Güler de, Vanda gerçekleştirilecek olan 19. İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarı ile ilgili bilgi verdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GTB Yönetim Kurulu Başkanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER