GTO heyeti, Albay Arslanı ziyaret etti

GTO heyeti, Albay Arslanı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Adnan Arslana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı ve GTO Meclis Üyesi Cahit Nakıboğlunun da aralarında bulunduğu GTO heyeti, Albay Arslanı yeni görevi nedeniyle tebrik edip, başarı diledi.
     Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.
     Aslan, GTO olarak güvenlik güçleriyle her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarının altını çizdi.
     Aslan, Biz güvenliğin olmadığı yerde huzur olmayacağı gibi üretim ve ticaretin de mümkün olmayacağı inancındayız. Bu nedenle toplumun huzuru için görev yapan güvenlik güçlerine her konuda destek olma gayreti içerisindeyiz. Bu dün de böyleydi, bugün ve gelecekte de böyle olacaktır. Bizlere ihtiyaç duyduğunuz her alanda yanınızda olmaya ve destek vermeye hazırız dedi.
     Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelmeden önce yaptığı görüşmelerde Gaziantepten övgüyle bahsedildiğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     Her anlamda, dinamik ve etrafına pozitif enerji dağıtan bir kent olduğunu biliyorum. Verilen yetki ve sorumluluk çerçevesinde sizlerin de desteğiyle görevimi en iyi şekilde yapma arzusu içerisindeyim. Gönül ister ki, hiç olay olmasın, halk huzur içerisinde yaşasın. Ancak ne yazık ki, böylesine nüfus yoğunluğu bulunan illerde bu mümkün olmuyor. Bizler görevimizi yaparken, olayları azaltmak ve kaliteli hizmet verme çabası içerisinde olacağız.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GTO heyeti, Albay Arslanı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER