GTO ve Denizbank kredi protokolü imzaladı

GTO ve Denizbank kredi protokolü imzaladı -Oda üyesi işletmeler, protokol çerçevesinde 120 ay vadeli kredi kullanabilecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ile Denizbank arasında oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.
     GTO Başkan Vekil Mehmet Durdu Yetkinşekerci, GTO toplantı salonunda düzenlenen protokol töreninde, oda olarak 8 bankayla anlaşma yaptıklarını söyledi. Bankaların oranlarının birbirine çok yakın olduğunu belirten Yetkinşekerci, Verdiğiniz kredilerle üyelerimize güç veriyorsunuz. Gaziantepteki fabrikalar ve işletmeler büyürken, bankalarla beraber yürüyor dedi.
     Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman da Gaziantepin sadece Türkiyenin değil, göstermiş olduğu büyüme performansıyla dünyanın yakından takip ettiği bir şehir olduğunu vurguladı.
     Kentin bu büyüme trendiyle beraber gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını dile getiren Eskiduman, Bu çerçevede biz de Gaziantepin büyük düşünen esnafı, büyük düşünen KOBİsi, büyük düşünen ticaret erbabı için büyük destek kredisi kapsamında bu protokolü imzalıyoruz diye konuştu.
     GTO üyelerine uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlamayı hedeflediklerini aktaran Eskiduman, şunları kaydetti:
     Bu kredinin diğerlerinden farkı vadesinin 120 olması. Bu, KOBİ segmentinde sektörde çok fazla örneği olmayan bir vade yapısıdır. Dolayısıyla protokolle beraber ticaret odası üyelerine 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla yatırım yapma imkanı ve diğer enstrümanları da Denizbank farkıyla ayrıcalıklı olarak kullandırma imkanı sağlamış olacağız.
     Konuşmaların ardından işletmelere, 50 bin ile 1 milyon lira aralığındaki finansman ihtiyaçlarını 120 ay vadeyle karşılayabilme imkanı sunan destek kredisinin protokolü imzalandı.
     Bu arada, Denizbankın aynı protokolü Gaziantep Ticaret Borsasıyla (GTB) da imzalayacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GTO ve Denizbank kredi protokolü imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER