GTSO Meclis Başkanı Kara, yönetim

GTSO Meclis Başkanı Kara, yönetim kurulu başkanlığına aday


GİRESUN (A.A) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Meclis Başkanı İbrahim Kara, mayıs ayında başlayacak seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
     Kara, düzenlediği basın toplantısında, Giresunu sosyal ve kültürel anlamda daha iyi yerlere ulaştırmak amacıyla GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu belirtti.
     Seçimi kazanmaları halinde tüm üyelerle birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarıyla koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Kara, şunları kaydetti:
     Misyonumuz ilimiz ekonomisine katkı sağlayan üyelerimizle projeler üretip daha geniş imkanlar sağlayarak istihdamı artırmak ve bireylerin zenginleşmesini sağlamak için ekibimizle birlikte büyük bir çalışmayı başlatmaktır. Vizyonumuz, Giresunun nüfusunu artırıcı dev projeler üreterek bu projelere siyasetin aracı olmasını sağlamak, kara, hava, deniz ve demir yolu ulaşımının ilimize ulaşmasını sağlamak, dolayısıyla üretilen mal ve hizmetleri uygun şekilde pazarlara ulaştırmak ana hedefimizdir. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte açıklamış olduğumuz vizyon ve misyonla yola çıktık. Bu duygu ve düşüncelerle seçim çalışmalarımıza başlıyoruz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber GTSO Meclis Başkanı Kara, yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER