Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal: -Derneğimiz 4 aylık süreçte 276 aileye gıda, giyecek ve ev eşyası yardımında bulundu


ÇORUM (A.A) - Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Erdal, derneğin 4 aylık süreçte 276 aileye gıda, giyecek ve ev eşyası yardımında bulunduğunu belirtti.
     Erdal, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak Gülabibey Mahallesindeki ihtiyaç sahiplerinin tespitinin yanı sıra civar köylerde de muhtaç ailelere ulaşma başarısı gösterdiklerini bildirdi.
     Hayırsever destekleri ile yürütülen yardım çalışmalarında dernek olarak köprü görevi üstlendiklerini vurgulayan Erdal, şunları kaydetti:
     Yapılan tespitlerimiz sonrasında mahalledeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra civar bazı köylerde de muhtaç vatandaşlarımıza ulaştık. Derneğimiz 4 aylık süreçte 276 aileye gıda, giyecek ve ev eşyası yardımında bulundu. Bu yardımlar hayırseverlerin katkıları ile sahiplerine ulaştırıldı. Mahalle sakinlerimizi yardıma muhtaç aileler için ele ele vermeye davet ediyoruz. Evlerinde ihtiyaç fazlası kullanılabilir durumda giysi, ayakkabı ve kuru gıda maddesi bulunan hayırseverlerimiz bağışlarını Malazgirt Sokaktaki Gülabibey Mahallesi eski muhtarlık bürosunda faaliyet gösteren derneğimize ulaştırabilirler.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER