Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı İzmirde:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı İzmirde: -Türkiyenin her sorununa siyasi faturası ne olursa olsun hesabını yapmadan el attık


İZMİR (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiyenin her sorununa siyasi faturası ne olursa olsun hesabını yapmadan el attık dedi.
     Yazıcı, AK Parti Menemen İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiyenin her alanda değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi.
     Sorunlarla dolu bir Türkiyeyi sırtladıklarını ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:
     Türkiyenin her sorununa siyasi faturası ne olursa olsun hesabını yapmadan el attık. Sorunları çözerken siyasi faturası ne olursa olsun bunun hebasını yapmadan, ülkeye ne kazandırıyor ona baktık. Türkiyenin geleceğine ne kazandırıyor hesabını yaparak, her soruna el attık. Kıbrıs sorununa el attık. Terör sorununa bu mantıkla el attık.
     Yazıcı, siyasetin sorunları çözmek için icra edilen bir faaliyet olduğunu belirterek, Siyaset ya da vatanperverlik sorun çözmek işidir. Sorunları bir bohça yapıp kenara koyarak muhafaza etmek vatanperverlik olamaz dedi.
     Sorunları imkanlar ölçüsünde bir bir çözmeye çalıştıklarını vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi:
     En büyük güçte millete olan inancımızdır. Onların her nerede olursa olsun Allah razı olsun yolumuz yoktu yol yaptınız, suyumuz yoktu su getirdiniz, aşımız yoktu imkanlar ölçüsünde bunu temin ettiniz demeleri, bizim AK Parti siyasetçileri olarak paylaşacağımız müşterek mutluluk faaliyetimizdir. Evet insan merkezliyiz. Bir de bizim kimliğimiz var. Nedir kimliğimiz muhafazakar demokrat. İnsan merkezli duruşa muhafazakar kimliğe sahip AK Partinin bir de omurgası var. O omurga da teşkilatlarımızdır.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı İzmirde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER