Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede -Yazıcı, Rize Valiliğinde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına başkanlık etti


RİZE (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valiliğinde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına başkanlık etti.
     Bakan Yazıcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012 yılının son koordinasyon toplantısını yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
     İki aylık periyotlarla 12 Haziran 2012den bu yana Koordinasyon Kurulu gerçekleştiriyoruz. İlin tümünü ilgilendiren yatırımları, ilçe bazındaki bazı yatırımları, kurumlarla ilgili sorunları, projeleri birlikte müzakere ederek, takip ediyoruz. Böylece projelerin yürütülmesinde ne aşamaya geldiğimizi, şayet bir tıkanma varsa tıkanmanın hangi noktada ve neden kaynaklandığını, kimin hangi ölçekte bu tıkanmanın giderilmesi noktasında katkı sağlayacağının durum tespitleri toplantılarda yapılıyor. Ona göre takiplerini sürdürüyoruz. Yaptığımız bu uygulamanın hizmetlerin yürütülmesi bakımından çok büyük faydalar sağladığını gözlemiş durumdayız. İki aylık periyotlarla sürdürdüğümüz bu koordinasyon, ildeki kurumlara da bizlere de sinerji veriyor. Karşılıklı etkileşim oluyor. Süreçteki ilerleme daha seri ve süratli hale geliyor.
     İki aylık gecikmenin ardından koordinasyon toplantısını yapabildiklerini ifade eden Yazıcı, Daha önce Başbakanımızla geldik ve açılışları yaptıktan sonra döndük. O süreçte yapma imkanımız olmadı. İnşallah bunu aksatmayacağız. Artık toplantılarda bundan böyle değişik bir format uyguluyoruz. Bölgesel anlamda paket olarak projeleri tartışacağız dedi.
     Bakan Yazıcının konuşmasının ardından, koordinasyon toplantısı basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER