Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede -Yazıcı, Rize Valiliğinde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına başkanlık etti


RİZE (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valiliğinde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına başkanlık etti.
     Bakan Yazıcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılının ilk koordinasyon toplantısını yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
     İki aylık periyotlarla toplantıları yapıyoruz. Toplantılarda Rizede yatırım gerçekleştiren, plan, program çalışması bulunan kamu kuruluşlarımızın bölge yöneticileri ile birlikte toplantılar gerçekleştiriyoruz. Toplantılar son derece verimli geçiyor. Çalışmalar hakkında bilgi almak ve tıkanma noktasında çözüm bulma açısından katkı sağlıyoruz.
     Koordinasyon toplantısının ana konusunun Rizedeki içme suyu projelerini müzakere etmek olacağını ifade eden Yazıcı, Çok ilginçtir, Türkiyede en fazla yağış alan illerin başında Rize geliyor. Ama Rizede içme suyu sorunu var. Bunu Rizeye gelmeyen, bilmeyen birisine söyleseniz size güler, gülüşü de haklı olur. Ancak Rizede böyle bir olgu var. Bu arazi yapısından kaynaklanıyor. Su kaynaklarından kaynaklanıyor. Zaman içerisinde çarçabuk bu işleri yapalım bir su akıtalım hedefleri dolayısıyla bazı çözümlerin devreye sokulmasından kaynaklanıyor. Umuyorum, kısa zamanda bir bir buçuk yıl içerisinde çözeriz dedi.
     Bakan Yazıcının konuşmasının ardından, koordinasyon toplantısı basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rizede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER