Gümrükçüoğlu, Karakaya içme suyu tesislerini inceledi

Gümrükçüoğlu, Karakaya içme suyu tesislerini inceledi


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yenilenerek hizmete giren Karakaya içme suyu arıtma tesislerinde incelemede bulundu.
     Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada, Karakaya grup içme suyunun, Trabzondaki en temiz ve lezzetli sulardan biri olduğunu ifade ederek, Karakaya suyu arıtma tesisleri uzun yıllardır çalıştırılamıyordu. Çok önemli bir yatırımı gerçekleştirerek arıtma tesislerinin yenilenmesini sağladık. Bu sudan faydalanmakta olan 29 köy ve 4 beldedeki bütün su hatlarını gözden geçiriyoruz dedi.
     Su saatleri ve abonelikleri yenilediklerini belirten Gümrükçüoğlu, Bizim yaptığımız çalışmanın haricinde vatandaşlarımızın ayrı su depoları yapmasına gerek yok. Birlik olarak yaptığımız bu çalışmayla on bin aboneye düzenli şekilde su vereceğiz. Sürekli kontrollerimiz devam edecektir diye konuştu.
     Karakaya suyundan faydalanan herkesin bu suya sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, Biz bu suya hep beraber sahip çıkacağız. Şimdi ve bundan sonraki bakımını sürdüreceğiz. Bu Ramazan gününde gece gündüz demeden gayret gösteren arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor ve içimi çok güzel olan bu suyumuzun hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümrükçüoğlu, Karakaya içme suyu tesislerini inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER