Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı:

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı: -2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı, 2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.
     Saatcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yeni yılı yeni bir hizmet yılı olarak değerlendirdiklerini ve bu bilinçten hareketle 2013 yılını hizmetlerle dolu bir yıl olarak planladıklarını belirtti.
     Gümüşhacıköyün hizmetlerle daha yaşanılır bir yer olmaya başladığını vurgulayan Saatcı, şunları söyledi:
     Gümüşhacıköy Belediyesi çok şükür ayakları üzerinde durabilen, hizmet üretebilen ve aynı zamanda sosyal alanda varlığını ispat etmiş güçlü bir belediyedir. Belediye olarak su, kanalizasyon ve asfalt gibi asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da organize ettiğimiz programlarımızla Gümüşhacıköylü vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Bu manada 2012 yılını dolu dolu geçirdik, temizlik işlerini aksatmadan yürüttük ve çok sayıda kültürel programa imza attık. 2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini layık görüyoruz. İlçemizde yaşayan insanların dünya ve siyasi görüşü ne olursa olsun bizim için bir ve eşittir. Ayrım yapmamız söz konusu dahi olamaz. Belediyeler halkın malıdır. Bizler ise emanetçisiyiz ve halka hizmet için geldik.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER