Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı:

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı: -Gümüşhacıköylü hemşehrilerimiz Ramazan Bayramını kendi TOKİ evlerinde geçirecek dedi.


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı, Gümüşhacıköylü hemşehrilerimiz Ramazan Bayramını kendi TOKİ evlerinde geçirecek dedi.
     Saatcı, yaptığı açıklamada, ilçede devam eden 14 bloktan oluşan 2. Etap TOKİ konutlarının yüzde 75inin tamamlandığını belirtti.
     İnşallah Gümüşhacıköylü hemşehrilerimiz Ramazan Bayramını kendi TOKİ evlerinde geçirecek diyen Saatcı, şunları kaydetti:
     Yaptığımız çalışmalarla Gümüşhacıköy ilçemizi modern bir şehir görünümüne getirmeye çalışıyoruz. Bu alanda yaptığımız en önemli çalışma da toplu konutlardır. İstanbul kara yolu üzerinde bulunan arazide bu modern konutların yükselmesi ilçemizin gelişmesinde çok büyük önem taşıyor. İlçemizde doğal bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. 6 yıl önce hak sahiplerine teslim edilen 112 adet 1. etap toplu konutları ile yapımı devam eden 2. etap 448 adet toplu konut ilçemizin siluetini değiştiriyor.
     Saatcı, talep olması halinde nitelikli konut sayısını artırmak için ilçede üçüncü bir toplu konut çalışması yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER