Gümüşhanede Karayolu Trafik Haftası törenle kutlandı

Gümüşhanede Karayolu Trafik Haftası törenle kutlandı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede Karayolu Trafik Haftası törenle kutlandı.
     Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Vali Vekili Cahit Karatepe, Garnizon Komutan Vekili Sercan Ayhan, Belediye Başkan Vekili Halis Meydan, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Muhsin Atalay, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
     Yüksel, yapılan analizlerde, kazaların büyük oranda sürücü ve yayaların karşı karşıya oldukları riskin farkında olmayışından kaynaklandığının belirlendiğini ifade ederek, Bu da eğitimin önemini bir kez daha bize hatırlatmaktadır. Hepimizi yakından etkileyen ve derin izler bırakan trafik terörüne dur demek için küçük yaştan itibaren çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı eğitmemiz gerekmektedir dedi.
     Trafik sorununun toplumun her bireyini doğrudan ilgilendirdiğini, sorunun çözülmesinde herkesin katkıda bulunması gerektiğini ifade eden Yüksel, Hepimiz yaya, yolcu veya sürücü olarak mutlaka trafikte yer almaktayız. Bu açıdan herkesi bana bir şey olmaz düşüncesinden bir an önce kurtulup, güvenli bir trafik ortamı yaratılması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi için trafikte sorumluluğu paylaşmaya davet ediyorum diye konuştu.
     Tören, yılın sürücüsü seçilen Ezber Ezbere, yılın trafik görevlileri seçilen polis ve jandarma trafik ekibine, öğrenciler arasında düzenlenen Trafik konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
     (ÖZ-AK)
<< Önceki Haber Gümüşhanede Karayolu Trafik Haftası törenle kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER