Gümüşhanede kış

Gümüşhanede kış -Belediye Başkanı Canlı: Rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirebilmek için belediye olarak gayret gösteriyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirebilmek için belediye olarak gayret gösterdiklerini bildirdi.
     Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler ve İşletme Müdürlüğü ekiplerinin, etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve kaldırımlarda buzlanmalara karşı başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.
     Yoğun kar yağışı nedeni ile biriken kar yığınlarını temizlemek ve vatandaşların mağdur olmasını engellemek için şehir merkezinde kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Canlı, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmeleri için ekiplerimiz kent merkezinde hummalı bir çalışma başlattı. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan arkadaşlarımız yol, cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken karları temizleme çalışmalarını geç saatlere kadar devam ettiriyor. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler ve İşletme Müdürlüğü işbirliğinde yapılan çalışmalarla araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma içerisine giren ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış geçirebilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede kış Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER