Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı

Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı yapıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş başkanlığında Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürü İbrahim Taş ve okul müdürleri katıldı.
     Aktaş, burada yaptığı konuşmada, 12 yıllık kesintili zorunlu eğitim sistemi, eğitim-öğretimde üzerinde hassasiyetle durulması gereken hususlar, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmalar, uygulanacak projeler, sosyal etkinliklerle ilgili alınması gereken önlemler ve başarıları değerlendirme, Öğretmenler kurulu çalışmaları, nöbet hizmetleri, zümre toplantıları, İŞKUR çalışanları ve okul aile birliği çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.
     Sosyal etkinlikler çerçevesinde her öğrencinin mutlaka bir sosyal etkinlikte yer aldığını görmek istediklerini belirten Aktaş, Kitap okumanın hızlı düşünmeye sağlayacağı katkıyı, değerler eğitimi ile kendilerine ve topluma faydalı bireylerin sürekliliğini hedefliyoruz. Veli ziyaretleriyle öğrencilerimiz ve aileleriyle yaşadıkları ortamda bir araya gelerek, okul-veli işbirliği ile eğitim ve öğretimde yakalanan başarının çıtasını mutlaka yükseltmeliyiz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER