Gümüşhanedeki trafik kazası

Gümüşhanedeki trafik kazası -Kazada ölen üniversite öğrencisi genç kız, memleketi Trabzonda defnedildi


TRABZON (A.A) - Gümüşhanede bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu ölen üniversite öğrencisi genç kız, memleketi Trabzonda defnedildi.
     Furkan Kayanın (25) kullandığı 06 ZKF 29 plakalı otomobilin Gümüşhanenin Cabayir mahallesi Müsürler Yokuşunda, yolun buz tutmasının da etkisiyle geriye doğru kayarak yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki istinat duvarından şarampole devrilmesi sonucu ölen aynı araçtaki Çiğdem İlhanın (23) cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesince Gümüşhane Devlet Hastanesinden alınarak Trabzona getirildi.
     Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan İlhan için Trabzonun Bostancı mahallesindeki Bostancı Merkez Camisinde tören düzenlendi.
     Törene, Çiğdem İlhanın babası İsa İlhan ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile genç kızın üniversiteden hocaları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Çiğdem İlhanın cenazesi, camide ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki Bostancı Mezarlığında toprağa verildi.
     Kazada, Çiğdem İlhanın arkadaşı olan otomobil sürücüsü, Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi Furkan Kaya ise yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Gümüşhanedeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER