Gümüşhane Belediyesinin konut satış ihalesi

Gümüşhane Belediyesinin konut satış ihalesi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediyesince Hasanbey Mahallesinde yapılacak 120 konutluk müze evlerinin ihalesi gerçekleştirildi.
     Belediye Başkanı Mustafa Canlı başkanlığında Belediye Meclis Salonunda, A Bloktaki 20 konut için gerçekleştirilen ihaleye 8 kişi katıldı.
     İhale öncesi konuşan Canlı, belediye olarak konutları kar amaçlı yapmadıklarını belirterek, Belediye olarak burada para kazanma mantığımız asla olmadı. Biz orayı bir arsa olarak satmış olsak çok daha karlı olacaktı dedi.
     Belediye olarak vatandaşı gözeten bir düşünce içerisinde olduklarını ifade eden Canlı, Belediyenin de bir projesi olsun düşüncesiyle hareket ettik. Dolayısıyla güzel bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Elimizden geldikçe evleri kaliteli bir şekilde yapıp teslim edeceğiz diye konuştu.
     Canlının konuşmasının ardından gerçekleştirilen ihale ile 8 daire sahiplerini buldu, 12 daire için ise alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Canlı, alıcı çıkmayan dairelerin, aynı şartlarla 15 gün süreyle pazarlık usulüyle satılacağını bildirdi.
     Canlı, 22 Ocakta B Blok, 23 Ocakta C Blok, 24 Ocakta D Blok, 25 Ocakta E Blok ve 28 Ocakta F Blokun ihalelerinin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhane Belediyesinin konut satış ihalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER