Gümüşhane İl Genel Meclisi toplandı

Gümüşhane İl Genel Meclisi toplandı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresinin doğrudan ve ortak olduğu projeleri görüşmek üzere olağanüstü toplandı.
     İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) kültür ve turizme yönelik altyapı mali destek programı kapsamında teklif edilecek projelere ortak ve eş finansman karşılama konuları görüşüldü.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğanın da katıldığı toplantıda, Köse Köylere Hizmet Götürme Birliğince hazırlanan Kırklar Mağarası Projesi, Merkez Çevre Koruma Vakfınca hazırlanan Karaca Mağarası Turizm Yolu projelerine ortaklık ve eş finansmanın karşılanması ve İl Özel İdaresi tarafından sunulacak Gümüşhane Kültür Sanat Evi Restorasyon Projesi, Süleymaniye Mahallesi Rölöve ve Restorasyon projelerinin kabul edilmesi halinde eş finansmanının karşılanması konuları görüşüldü.
     AB Proje Bürosu Sorumlusu Erkan Duman tarafından meclis üyelerine bilgi verilen toplantıda, görüşülen konu oy çokluğuyla kabul edildi.
    
     Muhabir: Engin Doğru
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhane İl Genel Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER