Gümüşyurt Özel Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu

Gümüşyurt Özel Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu Genel Müdürü Çelik: Her öğrenci bizim için özeldir mantığıyla hareket ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede 6 Aralık 2012 tarihinde açılan Gümüşyurt Özel Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu otel kalitesinde hizmet veriyor.
     Gümüşyurt Özel Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu Genel Müdürü Ufuk Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanede hızla gelişen bir üniversite olduğunu belirterek, Buna paralel olarak öğrencilerin barınma ihtiyacına ilimizin yeteri kadar cevap vermediğini tespit ettik ve yurda ihtiyaç olduğunu öğrendik. İlimize bir yurt yapmaya karar verdik ve iki yıl gibi kısa bir sürede yurdumuzu faaliyete geçirdik dedi.
     Yurtta 2, 3 ve 4 kişilik olmak üzere toplam 110 oda bulunduğunu ifade eden Çelik, şunları söyledi:
     Odalarımızın içerisinde tuvalet, banyo, çalışma masaları bulunmaktadır. Her odada öğrencilerin kullanabileceği 24 saat kesintisiz internet mevcut. Yurdumuzun tüm ısınma ve yakacak sistemi doğalgaz ile sağlanıyor ve 24 saat sıcak su hizmeti veriyoruz. Yurt içerisinde kafeterya, çok amaçlı salon, çalışma odaları, misafirhane bulunuyor. Bunların yanında eksik olan tesislerimiz de var. Bu yıl yapımını tamamlayamadığımız halı saha, voleybol sahası ve basketbol sahamızı da öğrencilerimizin hizmetine açacağız.
     Gümüşhanede kış ayları biraz zorlu geçtiğinden dolayı öğrenciler için bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Çelik, Yurdumuzun bulunduğu alanın durumunu göze alarak, kışın yurdumuzun yolunda olabilecek buzlanmalara karşı tünel biçiminde 150 metrelik yürüyüş yolu yaptık. Öğrencilerimiz bu yürüyüş yolu sayesinde kayma tehlikesi yaşamadan yurda ulaşabilecek diye konuştu.
     Çelik, yurtta 25 kişinin istihdam edildiğini belirterek, Her öğrenci bizim için özeldir mantığıyla hareket ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşyurt Özel Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER