Güneykent Sosyal Tesisi, bu yıl hizmete

Güneykent Sosyal Tesisi, bu yıl hizmete alınacak


GAZİANTEP (A.A) - Güneykent Mahallesinde 14 bin metre kare inşaat alanı olan ve 4 katlı olarak inşa edilen Güneykent Sosyal Tesisinin bu yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet verecek olan tesislerin sayısını arttırmak amacıyla çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.
     Tahmazoğlu, Güneykent Sosyal Tesisi içerisinde pazar alanı, spor alanı bulunacağını anımsatarak, inşaatın hızla devam ettiğini ve tesisin tüm donatıları ile 2012 yılı içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.
     Bölgenin ihtiyacını karşılamak adına dört katlı olarak inşa edilen tesisin 14 bin metre kare alana sahip olduğunu vurgulayan Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesinde ihtiyaç duyulan bu tesisimizin içinde 3 bin 500 metre kare pazar alanı, 3 bin 500 metre kare kapalı spor alanı, 3 bin 500 metre kare sosyal tesis ve 3 bin 500 metre kare otopark olacak dedi.
     Sosyal kompleksin içinde bir de kırsal terminal olacağına dikkati çeken Tahmazoğlu, Tesisimizin alt katını otopark yapacağız. Özellikle Burç ve Kilis tarafından gelen köy arabaları buraya park edecek. Haftanın bir günü pazar yeri olarak kullanılan alan diğer altı gün ise köyden gelen ürünlerin doğrudan halka satışa sunulacağı bir yer olacak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Güneykent Sosyal Tesisi, bu yıl hizmete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER