Güreş Federasyonu Olağan Genel Kuruluna doğru

Güreş Federasyonu Olağan Genel Kuruluna doğru -Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu Hamza Yerlikaya: Güreş kutsal bir emanettir. Kutsal emanetin seçimine talibiz


AYDIN (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Hamza Yerlikaya, Güreş kutsal bir emanettir. Kutsal emanetin seçimine talibiz dedi.
     Yerlikaya, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akını ziyaretinde yaptığı konuşmada, güreş ve güreşçiye hizmet etmek için bu yola çıktığını belirtti.
     Güreşi marka yapmak istediklerini kaydeden Yerlikaya şöyle konuştu:
     Güreşi büyük başarılara götürebilmek, sistem kurabilmek için bu yola çıktık. Hükümetimizle, bakanlığımızla ve genel müdürlüğümüzle uyum içerisinde güreşe ve güreşçiye hizmet etmek için bu yola çıktık. Tabi ki bu delegelerimizin teveccühü ile olacak bir şey. Hedefimiz güreşe hizmet. Kalbimiz ve gönlümüz güreşten yana.
     Bu ülkede Başbakanı, Cumhurbaşkanı, Bakanı tek yürek olup olimpiyatı almak istiyorsa, biz de 2020de her sıklette altın madalya almaya aday sporcu kardeşlerimizi yerinden çıkarıp güreşe teşvik etmek zorundayız.
     Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ise herkesin ortak hedefinin spora hizmet olduğunu, Türk sporuna yapılacak her faydalı işe destek vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Güreş Federasyonu Olağan Genel Kuruluna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER