Güreş

Güreş -Genç Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonası -Türkiye Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Topaloğlu: -Erzurumda, 63 ilden 850 sporcunun katılımıyla yapılacak olan şampiyona için tüm hazırlıklar tamamlandı (Fotoğr


ERZURUM (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Erzurumda düzenlenecek Genç Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonası için tüm hazırlıklar tamamlandı.
     Kazım Karabekir Spor Salonunda, 15 Martta başlayacak şampiyonaya 63 kentten 850 sporcu katılacak.
     Türkiye Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın renkli geçeceğini söyledi.
     Daha önce Erzurumda, Genç Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonasının düzenlendiğini anımsatan Topaloğlu, şöyel konuştu:
     Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan, Genç Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonasında geri sayım başladı. Erzurumda, 63 ilden 850 sporcunun katılımıyla yapılacak olan şampiyona için tüm hazırlıklar tamamlandı. Antrenör, sporcu ve görevli olmak üzere şehrimize yaklaşık bin misafir gelecek. 15 Martta Kazım başlayacak şampiyonayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikayada takip edecek.
     Organizasyonun başarılı geçmesi halinde Erzurumun notunun yükseleceğini ifade eden Topaloğlu, Organizasyonu başarıyla yaparsak, yeni organizasyonların Erzurumda yapılmasına kapı aralanır diye konuştu.
     Toplantıya katılan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da şampiyonanın eksiksiz düzenlenmesi için her ayrıntının düşünüldüğünü söyledi.
     Erzurumu şampiyonada 13 sporcunun temsil edeceğini belirten Çintimar, şampiyonaya katılacak 850 sporcunun, Türkiyenin en iyi güreşçileri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER