Güvenli Okul Projesinde eğitim alan polislere

Güvenli Okul Projesinde eğitim alan polislere sertifika verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce geçen yıl başlatılan Okul Polisliği Projesinde eğitim gören 30 polise sertifika verildi.
     Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Çocuk Şube Müdürü Bayram Önal, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının 17 Eylülde başlayacağını hatırlattı.
     Eskişehirde eğitimin huzurlu ve güvenli şekilde sağlanması için 2010-2011 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde başlattıkları Okul polisliği Projesinin bu yıl da devam edeceğini belirten Önal, şöyle konuştu:
     Eskişehir halkından, okul idarecilerinden gelen olumlu tepkiler sonucu bu yıl polis sayımızı 4 kişi artırdık. Toplam 30 polisten oluşan Güvenli Okul Projesi İrtibat Timi oluşturuldu. Projede görev alan polislerin hepsi 4 yıllık fakülte mezunu, evli ve çocuğu olan kişilerdir. Bu polislere, okul projesinin amacı uzman kişilerce anlatıldı. Oluşturulan bu timler okulların içinde değil, herhangi bir olumsuzluk anında müdahale edecek şekilde okulların yakın çevresinde bulunacaklar.
     Konuşmanın ardından Emniyet Müdür Vekili Mustafa Ormancı, eğitimlerini tamamlayan personellere sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Güvenli Okul Projesinde eğitim alan polislere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER