Güventaştan Yılmaza ödül

Güventaştan Yılmaza ödül


KONYA (A.A) - Merve Güventaş Koleji, şampiyonada birinciliğe adına yazdıran öğrencisi Ayşenur Yılmazı düzenlediği törenle ödüllendirdi.
     Almanyanın Sindelfingen şehrinde bu yıl 27. si düzenlenen Uluslararası Park Pokal Cupa 25 ülkeden 800 den fazla sporcu katıldı.
     Türkiyeyi bu önemli turnuvada temsil eden Merve Güventaş Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşenur Yılmaz 63 kiloda bütün rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
     Milli Tekvandocu Yılmaz, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, spordaki başarılarında ailesinin, okuldaki öğretmenlerinin ve arkadaşlarının çok büyük katkı ve dualarının olduğunu söyledi. Ayrıca okulda da hedefinin mili sporcular arasında hukuk fakültesini kazanan ilk milli sporcu olmayı bununla birlikte sporun da okula engel olmadığını bütün minik sporcu kardeşlerine bunu göstererek örnek olmaktır dedi.
     Okul Müdürü Ahmet Demirbaş ise bugüne kadar birçok başarıya imza atan okul öğrencileri Ayşenur Yılmazı tebrik ederek bundan sonraki spor ve eğitim hayatında başarılar dilediğini ifade etti.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Güventaştan Yılmaza ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER