Hac Sağlık Personeli Sınavı

Hac Sağlık Personeli Sınavı -2013 yılı hac organizasyonunda görevlendirilecek sağlık personeli seçimi için 285 kişinin katıldığı sınav, Adana İl Müftülüğü gözetiminde yapıldı


ADANA (A.A) - Hac organizasyonunda görevlendirilecek sağlık personeli seçimi için 285 kişinin katıldığı Hac Sağlık Personeli Sınavının, Adana İl Müftülüğü gözetiminde yapıldığı bildirildi.
     Müftülükten yapılan açıklamada, Adana Kurttepe Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sınava, hac organizasyonunda sağlık personeli olarak görev almak isteyen Adana, Niğde, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Nevşehirden adayların katıldığı kaydedildi.
     Sınava, bölge illerden müracaat eden ebe, hemşire, sağlık memuru, acil tıp teknisyeni, laboratuvar, tıbbi cihaz tamir, röntgen, anestezi ve diş teknisyenleri, eczacı kalfası, hastanelerde servis hizmetlerinde fiilen hastabakıcı veya hizmetli ile sterilizasyon hizmetlerinde görev yapan toplam 285 kişinin katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, sınavda başarılı olanların, ileri bir tarihte belirlenecek mülakatlara katılmaya hak kazanacakları bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Hac Sağlık Personeli Sınavı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER