Hakkaride izinsiz gösteri

Hakkaride izinsiz gösteri -Terörist cenazesinin toprağa verilmesinin ardından izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti


HAKKARİ (A.A) - Hakkarinin Çukurca ilçesindeki operasyonda öldürülen terörist cenazesinin toprağa verilmesinin ardından izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.
     Çukurca ilçesi Kazan Vadisinde 27 Eylül günü yapılan operasyonda öldürülen terör örgütü PKK üyesi Kudret Arslanın cenazesi, Keklikpınar Mahallesindeki mezarlıkta toprağa verildi.
     Cenaze töreninin ardından yürüyüşe geçen bir grup kent merkezindeki çeşitli noktalara barikat kurarak izinsiz gösteri yaptı. Belgeye giden polis ekiplerine taş ve molotofkokteylleri ile saldıran terör örgütü yandaşlarına, polis biber gazı ve basınçlı suyla müdahalede bulundu.
     Bu arada, olayların yaşandığı bölgede bulunan 23 Nisan İlköğretim Okulundaki öğrenciler, göstericileri dağıtmak için atılan gazdan etkilendi.
     Gözyaşlarını tutamayan öğrencilere, gazın etkisinden kurtulmaları için öğretmenleri tarafından kolonya ve peçete verildiği görüldü.
     Bir süre okulda mahsur kalan öğrenciler, ailelerine teslim edilerek evlerine götürüldü.
    
     Muhabir: Hakkari
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkaride izinsiz gösteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER