Hakkaride ramazan hareketliliği

Hakkaride ramazan hareketliliği -Terör olayları ile sık sık gündeme gelen kentte, ramazan ayının gelmesiyle cadde ve sokaklar adeta şenlik alanına döndü


HAKKARİ (A.A) - Terör olayları ile sık sık gündeme gelen Hakkaride, ramazan ayının gelmesiyle cadde ve sokaklar adeta şenlik alanına döndü.
     Bölgede yaşanan terör olayları nedeniyle akşam saatlerinden itibaren durağanlaşan Hakkari caddeleri, ramazanın gelişi ile hareketli günler yaşıyor.
     Ramazan ayının gelmesiyle iftar saatinden sonra adeta şenlik alanına dönen cadde ve sokaklarda, esnaf da sahur vaktine kadar iş yerini kapatmıyor.
     İftardan sonra kentin en işlek caddesi olan Bulvar Caddesini tek yönlü araç trafiğine kapatan zabıta ekipleri, vatandaşların caddede daha rahat gezinmelerine imkan sağlıyor.
     Hakkaride ramazanın adeta şenlik havasında geçtiğini belirten vatandaşlardan Mecit Tekin, Ramazan ayı beklediğimiz gibi güzel geçiyor. Ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlı olmasını, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bu canlılığın ve güzelliğin ömür boyu yaşamayı, Hakkaride her zaman huzurun ve mutluluğun boy gösterdiğini görmek tek temennimiz. İnşallah hep böyle devam eder dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkaride ramazan hareketliliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER