Hakkaride terör saldırısı

Hakkaride terör saldırısı -Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu, saldırıyı kınadı


MUĞLA (A.A) - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu, Hakkarideki hain saldırıyı kınadı.
     Senatodan yapılan yazılı açıklamada, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakoluna vatan teröristlerce düzenlenen menfur saldırıda 8 askerin şehit olması, 16 askerin yaralanmasının büyük üzüntüye neden olduğunu belirtildi.
     Devletin toplumsal barışın pekiştirilmesi, sorunların çözülmesi, huzur ve sükunetin hakim olması konusunda gayretlerini sürdürürken bu iradeyi zaafa uğratarak güven ve istikrar ortamını bozmak isteyen terör örgütünün kanlı eylemlerini sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Menfur terör eylemleriyle ülkemizin birlik ve dirliğini bozmaya çalışan millet, vatan ve insanlık düşmanlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını feda etmekten çekinmeyen vatan ve millet sevdalısı kahraman ve cesur güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Geçmişte dünyanın en köklü medeniyetlerini kurmuş olan ve günümüzde de bu gücünü devam ettiren devletimiz sarsılmaz gücüyle, bu terörist oluşumu iç ve dış destekçileriyle birlikte yok etmesini bilecektir.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hakkaride terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER