Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Çanakkale Valisi Tuna: -Piyade Uzman Çavuş Yasin Bayraktar, diğer bütün şehit evlatlarımız gibi aziz vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna canını vererek şehit olmuştur


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Hakkarinin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada Çan ilçesi doğumlu Piyade Uzman Çavuş Yasin Bayraktarın şehit olmasıyla ilgili olarak, Piyade Uzman Çavuş Yasin Bayraktar, diğer bütün şehit evlatlarımız gibi aziz vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna canını vererek şehit olmuştur dedi.
     Vali Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraktarın şehit olduğu haberiyle büyük bir üzüntü duyduğunu bildirdi.
     Piyade Uzman Çavuş Bayraktarın, diğer bütün şehit evlatlar gibi aziz vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna canını vererek şehit olduğunu dile getiren Tuna, şunları kaydetti:
     Bölücü terör eylemi sonucunda hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşan, Bayraktarın ailesinin acılarını en kalbi duygularla paylaşıyorum. Şehit olan Çanlı kahraman askerimiz Yasin Bayraktar, milletimizin gönlünde saygın bir yer edinmiştir. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanımızı hiçbir zaman unutmayacaktır. Milletimizin yüreğine birer kor gibi düşen acı haberler umuyoruz ki bir an önce son bulur, zira bu milleti bölmek isteyen şer odakları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve halkımıza sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER