Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -AK Parti İl Başkanı Sunar: Hasta ruhlu teröristler, yaptıkları saldırılarla işin nereye gittiğini ve kendilerini nasıl bir akıbetin beklediğini dahi anlayamayacak şaşkınlıktadırlar


NEVŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Hasta ruhlu teröristler yaptıkları saldırılarla işin nereye gittiğini ve kendilerini nasıl bir akıbetin beklediğini dahi anlayamayacak şaşkınlıktadırlar. Türk Milletine bu acıyı yaşatan hainlere cevabımız gecikmeyecektir dedi.
     Sunar, Hakkarinin Geçimli Karakolu ile Çukurcada üç ayrı karakoluma eş zamanlı saldırılarda 6 asker ve 2 köy korucusunu şehit edilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, teröristlerin yaptıkları saldırılarla işin nereye gittiğini ve kendilerini nasıl bir akıbetin beklediğini dahi anlayamayacak şaşkınlıkta olduklarını belirtti.
     Ülkede yaşanan birlik ve beraberlik ortamında yeşertmeye çalıştıkları filizleri yıpratma amacı güdüldüğünü ifade eden Sunar, şunları kaydetti:
     Bilmelidirler ki birçok badire atlatmış ve birçok sınavdan geçmiş olan Türk milleti bölünmek parçalanmak gibi kelimeleri lügatından çıkarmıştır. Türk milletine bu acıyı yaşatan hainlere cevabımız gecikmeyecektir. Devletimiz ve hükümetimizin bu konuda gerekeni yapacaklarına inancımız tamdır. Canları pahasına geleceğimizi koruyan güvenlik kuvvetlerimize şükranlarımı sunuyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet şehit ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER