Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu: Milletimiz, bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnetle, şükranla anacak ve asla unutmayacaktır


KONYA (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili, kınama mesajı yayımladı.
     Oprukçu, mesajında, Türk milletinin tarihinin kahramanlık destanlarıyla yazılmış olduğunu ve bu bağımsızlığı uğrunda can veren şehitleriyle kazandığını belirtti.
     Hiçbir kalleş saldırının, Türk milletinin beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyeceğini vurgulayan Oprukçu, şunları kaydetti:
     Milletimiz, bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnetle, şükranla anacak ve asla unutmayacaktır. Terör örgütü, sevginin, kardeşliğin, barışın ve dayanışmanın hakim olduğu, manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı mübarek Ramazan ayında çokça kan dökülmesine neden olmuştur. Bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum ve bunu gerçekleştirenleri lanetliyorum. Şehidlerimize Allahtan rahmet, geriye onurlu bir duruş içinde bıraktıkları ailelerine sabır, baş sağlığı ve ayrıca yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz / Basir Gülüm
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER