Hakkarideki saldırı

Hakkarideki saldırı -Yüksekovadaki çatışmada yaralanan ve dün hayatını kaybeden şehit Piyade Üsteğmen Hasırcıoğlu, Afyonkarahisarda toprağa verildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Hakkarinin Yüksekova ilçesindeki terörist saldırıda yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu, Afyonkarahisarda toprağa verildi.
     19 Haziranda terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışmada yaralanan ve dün tedavi gördüğü Ankara GATAda şehit olan Piyade üsteğmen Murat Hasırcıoğlunun cenazesi bugün Afyonkarahisara getirildi.
     Şehit üsteğmen için İmaret Camisinde ikindi namazının ardından düzenlenen törene, şehit üsteğmenin eşi Ümran, 2,5 aylık kızı Deren, babası Mustafa ve annesi Hanife Hasırcıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Konya Jandarma Bölge Komutanı Namık Boran, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, kamu kurum ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
     Bu arada, Bakan Eroğlu ile Vali Balkanlıoğlu, şehidin ailesine başsağlığı diledi.
     İl Müftüsü Mustafa Kayanın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı top arabasına konuldu. Hasırcıoğlunun cenazesi Kocatepe Asri Mezarlığındaki Hava Şehitliğinde toprağa verildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hakkarideki saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER