Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -Hiçbir yasa dışı örgütün ülkemizin birlik ve beraberliğini, huzurunu bozmaya gücü yetmeyecektir


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Hakkarideki terör saldırısıyla ilgili, hiçbir yasa dışı örgütün Türkiyenin birlik ve beraberliği ile huzurunu bozmaya gücünün yetmeyeceğini bildirdi.
     Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, askeri birliklerle teröristler arasında çıkan çatışmada 8 askerin şehit olması ve 16 askerin yaralanması neticesinde Türk halkının kedere boğulduğunu kaydetti.
     Kösemusul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     PKK terör örgütünü maşa olarak kullanan, ülkemizdeki olumlu gelişmeleri baltalayıp, kargaşa ortamı yaratarak huzurumuzu bozmaya çalışan, insanlık dışı terör eylemleriyle milli birlik ve beraberliğimize zarar vermeyi hedef alan, ülkemizin gelişiminden ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiş olmasından rahatsızlık duyan güçleri, hain saldırıları gerçekleştiren teröristleri, terör örgütü mensupları ve onlara destek veren iç ve dış mihrakları bir kez daha lanetle kınıyoruz.
     Hiçbir yasa dışı örgütün ülkemizin birlik ve beraberliğini, huzurunu bozmaya gücü yetmeyecektir. Hain saldırılarda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER