Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan: Bu hain ve menfur saldırılar, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sarsmayacak, azmini ve direncini arttıracaktır


KARS (A.A) - Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Hakkarideki terör saldırısıyla ilgili, hain ve menfur saldırıların, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sarsmayacağını aksine azmini ve direncini artıracağını bildirdi.
     Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda 8 askerin şehit, 16 askerin de yaralı olduğu haberinin kendisini derinden üzdüğünü dile getirdi.
     Söz konusu saldırının milletin birlik ve bütünlüğünü sarsmayacağının altını çizen Özcan, şunları kaydetti:
     Bilinmelidir ki bu hain ve menfur saldırılar, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sarsmak şöyle dursun, azmini ve direncini arttıracaktır. Vatanı ve milleti için ne denli fedakar olduğunu bir kez daha gösterecektir. Asırlardan beri istiklalin mümessili olmuş milletimiz bu melun badireyi de üstün ahlakı ve birlik beraberlik duygusuyla def etmesini bilecektir. Zira bu hususta muhtaç olduğu kudret dün olduğu gibi bugün de damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER