Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -ETO Başkanı Karacan: Milletimiz her karış toprağı kutsal olan vatanımıza yönelik bu saldırılara, tek bir ruh ve vücut olarak hak ettiği cevabı verecektir


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Hakkarideki terör saldırısına ilişkin Milletimiz her karış toprağı kutsal olan vatanımıza yönelik bu saldırılara, tek bir ruh ve vücut olarak hak ettiği cevabı verecektir ifadelerini kullandı.
     Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin huzuruna ve kardeşliğine el uzatan kanlı zihniyeti lanetlediğini bildirdi.
     Şehitlere Allahtan rahmet, yaralanan askerlere de acil şifa dileyen Karacan, şu ifadelere yer verdi:
     Hakkarinin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesiminde hain terör örgütünün saldırısında 8 Mehmetçiğimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması yüreğimize ateş düşürmüştür. Aziz vatanımızın birlik ve beraberliğini hedef alan terör örgütü acımasız yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin kardeşliğine ve huzuruna kasteden bu kanlı zihniyeti lanetliyoruz. Milletimiz her karış toprağı kutsal olan vatanımıza yönelik bu saldırılara, tek bir ruh ve vücut olarak hak ettiği cevabı verecektir. Tüccarından vatandaşına, işçisinden öğrencisine kadar toplumuzun tüm fertleri ortak akıl ve irade sergileyecektir.
    
     Muhabir:Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER